Cocola I Les Ulleres Espaterrants. Com Activar El Pensament Critic (Edición En Catalán)

Cocola I Les Ulleres Espaterrants. Com Activar El Pensament Critic (Edición En Catalán)

Escrito por Jose Carlos Ruiz

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Cocola I Les Ulleres Espaterrants. Com Activar El Pensament Critic (Edición En Catalán)

«Cocola i les Ulleres Espaterrants. Com Activar el Pensament Crític» és un llibre escrit per Jose Carlos Ruiz i publicat per la prestigiosa editorial Haperkids. Aquesta obra, en la seva edició en català, transporta als lectors a un món ple d’aventures i descobertes.

La història segueix les peripècies de Cocola, una nena apassionada per jugar als exploradors amb el seu avi Bartolo. Un dia, l’avi li regala unes ulleres aparentment normals, però la seva neta no en fa servir. Què deuen tenir d’especial aquestes ulleres? Així doncs, de la mà de l’avi, Cocola descobrirà que les ulleres funcionen si ella mostra interès i sent curiositat.

A partir d’aquest moment, Cocola viurà l’aventura més gran que pugueu imaginar gràcies a les Ulleres Espaterrants. A través d’aquestes ulleres màgiques, la protagonista explorarà mons desconeguts i resoldrà enigmes fascinants. A més, aquesta experiència única li permetrà desenvolupar el seu pensament crític i aprendre a analitzar i avaluar la informació que l’envolta.

Amb una prosa àgil i envolvent, Jose Carlos Ruiz captiva als lectors amb una trama emocionant i personatges entraanyables. Aquesta obra és perfecta per als joves lectors que busquen emocions fortes i un viatge literari que els ajudarà a desenvolupar el seu pensament crític.

«Cocola i les Ulleres Espaterrants. Com Activar el Pensament Crític» és una lectura captivadora que convida als lectors a embarcar-se en una aventura inoblidable. Amb les seves pàgines plenes d’emoció i misteri, aquest llibre és una oportunitat perfecta per estimular la curiositat i fomentar el pensament crític en els joves lectors.

Si busqueu un llibre que captivi i entretingui, a la vegada que estimula el pensament crític, no podeu deixar passar «Cocola i les Ulleres Espaterrants. Com Activar el Pensament Crític». Us promet una lectura apassionant i plena de descobertes.

Más información sobre Cocola I Les Ulleres Espaterrants. Com Activar El Pensament Critic (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: álbumes Ilustrados, Infantil, Infantil 7 A 9 Años

Autor: Jose Carlos Ruiz

Editorial: Haperkids

Publicado el año: 2022

Publicado en: Es

ISBN: 9788418279799

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 32

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo