Xera I Sutge (Edición En Catalán)

Xera I Sutge (Edición En Catalán)

Escrito por Silvia Fernandez Serrano

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Xera I Sutge (Edición En Catalán)

Xera I Sutge (Edició En Català) és una obra escrita per Silvia Fernandez Serrano i publicada per la prestigiosa editorial Voliana Edicions. Aquest llibre narra els esdeveniments de la revolta anarquista de Figols de 1932, una etapa crucial de la història catalana.

L’acció es desenvolupa el 24 d’Octubre de 1931, quan la protagonista, Eva, compleix dotze anys. Aquest aniversari no és una celebració alegre, sinó un moment trist en el qual ha de deixar l’escola i començar a treballar a la fàbrica tèxtil juntament amb la seva mare. Mentre la seva mare treballa a la fàbrica, el pare de l’Eva es guanya la vida treballant a la mina de Sant Corneli de Cercs.

La vida a la colònia minera és dura i desafiadora, amb dies freds en un entorn alhora bell i hostil. La mina és el cor d’aquesta comunitat, i és en aquesta realitat que l’Eva troba la llum a través de la lectura. Pròpia de l’esperit lliure i rebel de l’anarquisme, l’Eva també s’evadeix de la realitat escrivint.

Aquest llibre ens transporta a un moment crucial de la història, mostrant-nos la vida quotidiana i les lluites dels treballadors. Amb una prosa vibrant i captivadora, Silvia Fernandez Serrano ens convida a endinsar-nos en aquesta història i a reflexionar sobre temes com la desigualtat social, la resistència i la lluita per la llibertat.

Xera I Sutge (Edició En Català) és una obra que captivarà els lectors amb la seva trama fascinant i els farà reflexionar sobre temes universals. Amb la ploma de Silvia Fernandez Serrano i la seva habilitat per crear personatges realistes i envoltar-los d’un context històric ric, aquest llibre és una lectura essencial per a tots aquells que busquen una experiència literària profunda i impactant.

No et perdis aquesta apassionant història ambientada en un moment clau de la història catalana. Descobreix el món de Xera I Sutge (Edició En Català) i deixa’t captivar per la màgia de les seves pàgines.

Más información sobre Xera I Sutge (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura, Narrativa Española, Novela Contemporánea

Autor: Silvia Fernandez Serrano

Editorial: Voliana Edicions

Publicado el año: 2017

Publicado en: Es

ISBN: 9788494484889

Encuadernación: Tapa Blanda Con Solapas

Numero de paginas: 256

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo