Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)

Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)

Escrito por Marilynne Robinson

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)

Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán) és una obra excepcional de la reconeguda escriptora Marilynne Robinson, publicada per la prestigiosa editorial Edicions De 1984. Amb una prosa lírica deliciosa, Robinson ens transporta a la història d’una família devastada, arrossegada pels cops del destí que sembla oposar-se amb tossuderia a qualsevol voluntat de construcció.

En aquesta cautivadora narrativa, Marilynne Robinson explora les vides de Ruth i Lucille, dues germanes que lluiten per arribar a l’edat adulta enmig de les adversitats i els desafiaments que se’ls presenten. Amb una habilitat magistral, l’autora blumina esplèndidament el preu de la pèrdua i la supervivència, i posa de manifest el profund impacte del que sembla passatger.

La trama d’aquesta novel·la captivadora ens manté immersos en un viatge emocional mentre seguim les vicissituds de Ruth i Lucille. L’autora ens convida a reflexionar sobre els temes universals de la família, la identitat i el poder de la resiliència humana.

El llibre «Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)» és una obra mestra de la literatura contemporània. Marilynne Robinson ens regala una lectura profunda i emotiva, que ens manté captivats des de la primera pàgina fins a l’última.

Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán) és una lectura obligada per a tots aquells amants de la literatura que busquen una experiència enriquidora i transformadora. Aquesta obra demostra, una vegada més, el talent i la destresa de Marilynne Robinson com a escriptora.

No et perdis aquesta oportunitat d’immersió en un món literari fascinant. Prepara’t per ser conquerit per la prosa exquisida de Marilynne Robinson i descobreix per tu mateix el poder evocador de «Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)».

Más información sobre Vida De Casa (Catalan) (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura, Narrativa Extranjera, Novela Contemporánea

Autor: Marilynne Robinson

Editorial: Edicions De 1984

Publicado el año: 2016

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788415835738

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 224

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo