Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi (Edición En Catalán)

Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi (Edición En Catalán)

Escrito por Agnes Rotger Dunyo

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi (Edición En Catalán)

Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi (Edición En Catalán)

Portada del libro

¡Un nou llibre del Paraulògic ple de curiositats lingüístiques, frases fetes, paraules noves i molts reptes sobre llengua més!

Hores de diversió per jugar en solitari o en companyia! Nous desafiaments a l’abast de…joves i grans, analògics i digitals, de ciències i de lletres, competitius i solidaris. TOTHOM trobarà motius per jugar-hi!

Amb el llibre «Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi», l’autora Agnes Rotger Dunyo ens presenta una obra que no només entreté, sinó que també ens fa descobrir el fascinant món de la llengua.

Les pàgines d’aquest llibre estan plenes de preguntes intrigants, jocs de paraules i reptes que posaran a prova el nostre coneixement i habilitats lingüístiques. Amb cada pàgina que girem, trobem noves sorpreses i desafiaments que ens mantindran enganxats.

Ara Llibres, la reconeguda editorial, ha publicat aquesta obra per a tots aquells que estiguin interessats en la llengua catalana i vulguin aprendre de manera divertida i interactiva.

Amb la seva edició en català, «Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi» és una eina ideal per a millorar el nostre coneixement de la llengua mentre ens divertim.

A més, aquest llibre no només està dissenyat per a un públic específic, sinó que és apte per a persones de totes les edats i interessos. Tant si ets un jove apassionat per les paraules com si ets un adult que vol ampliar el seu vocabulari, aquest llibre t’ofereix reptes i jocs que satisfaran les teves expectatives.

En resum, «Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi» és una obra fascinant que ens convida a explorar el món de la llengua catalana de manera divertida i estimulant.

No deixis passar l’oportunitat de descobrir tots els secrets que aquest llibre té per a tu. Prepara’t per a hores de diversió i aprenentatge amb «Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi».

Más información sobre Tutis Per A Tothom! Paraulogic Nivell Intermedi (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Juegos, Juegos De Lógica Y Acertijos, Ocio Y Deporte

Autor: Agnes Rotger Dunyo

Editorial: Ara Llibres

Publicado el año: 2023

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788418928901

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 208

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo