Terrats De Barcelona (Edición En Catalán)

Terrats De Barcelona (Edición En Catalán)

Escrito por Miguel Herranz OcaÑa

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Terrats De Barcelona (Edición En Catalán)

Terrats de Barcelona (Edición En Catalán) – Reseña

Terrats de Barcelona (Edición En Catalán) – Reseña

«Des de dalt, Barcelona és com una altra ciutat, hi ha una altra llum, altres colors, altres ritmes, altres sons, una altra gent…» Miguel Herranz es passeja amb el quadern a la mà pels terrats, els miradors, les terrasses i les balconades de Barcelona, i ens revela els secrets i la bellesa d’aquella altra ciutat desconeguda que, pel fet de ser sobre els nostres caps, poques vegades coneixem.

Entre la il·lustració detallista i la urgència de l’urban sketching, Miguel Herranz ens ofereix una crònica urbana il·lustrada de Barcelona, els relats de vida d’una ciutat vista des de dalt: des de panoràmiques dels seus barris que cauen al mar fins a la vida íntima dels seus característics terrats, passant pels detalls d’abundants ràfecs, gàrgoles, xemeneies i boscos d’antenes.

Una passejada secreta per una Barcelona desconeguda.

En «Terrats de Barcelona» de Miguel Herranz, la ciutat cobra vida des d’una perspectiva poc explorada: els terrats. Amb el seu quadern com a company fidel, l’autor ens convida a descobrir els secrets, la bellesa i la vida que es despleguen sobre els nostres caps.

Amb una combinació captivadora d’il·lustració detallista i la immediatesa de l’urban sketching, Herranz ens guia a través dels miradors, terrasses i balconades de Barcelona, revelant-nos una altra dimensió de la ciutat que sovint passa desapercebuda.

Els seus dibuixos minuciosos ens transporten des de panoràmiques des de les quals podem admirar els barris de Barcelona que s’estenen fins al mar, fins a la vida íntima dels terrats que són una part característica de la ciutat. També ens mostra els detalls fascinants com els ràfecs, gàrgoles, xemeneies i boscos d’antenes que donen personalitat als edificis barcelonins.

Aquesta crònica urbana il·lustrada ens ofereix una visió única de Barcelona, una ciutat desconeguda que només es revela des de dalt. És un recorregut secret que ens convida a explorar la bellesa oculta que s’amaga a sobre de nosaltres.

Si ets un amant de Barcelona o simplement busques una perspectiva fresca i sorprenent de la ciutat, «Terrats de Barcelona» de Miguel Herranz és una lectura imprescindible. Descobreix els racons amagats, els racons íntims i la vida que batega als terrats de Barcelona.

No deixis passar l’oportunitat de veure Barcelona des d’una altra perspectiva, una perspectiva que et sorprendrà i et farà estimar encara més aquesta ciutat plena de secrets.

Más información sobre Terrats De Barcelona (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Arte, Dibujo, Dibujo Artístico

Autor: Miguel Herranz OcaÑa

Editorial: Editorial Gg

Publicado el año: 2016

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788425230165

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 96

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo