Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra (Edición En Catalán)

Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra (Edición En Catalán)

Escrito por Noel Arraiz Garcia

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra (Edición En Catalán)

A les pàgines d’aquesta guia trobaràs una cuidada selecció de 30 rutes (i altres tantes rutes alternatives) que et permetran descobrir alguns dels paratges més sorprenents i accessibles d’Andorra i el Pirineu i prepirineu català en companyia dels més petits de la casa. Excursions senzilles per a tota la família amb les quals descobrir els extraordinaris tresors paisatgístics i culturals d’aquestes terres: estanys, dòlmens mil·lenaris, boscos, cascades, canons, rius, ruïnes, ermites, coves, poblets, deus… i que permeten explorar la fascinant flora i fauna que habiten les seves muntanyes. Petites aventures que gràcies a multitud de recomanacions, curiositats, consells, jocs, activitats i dades útils que trobaràs en aquest complet manual, podràs convertir en una gran escola a l’aire lliure.

El llibre «Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra» escrit per Noel Arraiz Garcia i publicat per la prestigiosa editorial Xplora, és una guia indispensable per a les famílies que desitgin explorar i gaudir dels meravellosos paisatges que ofereixen les muntanyes del Pirineu Català i Andorra. Amb un enfocament especialment dissenyat per als més petits de la casa, aquest llibre proporciona una selecció de rutes senzilles i accessibles que permetran a tota la família descobrir els secrets d’aquesta regió.

Cada ruta està meticulosament descrita i detallada, proporcionant informació sobre la dificultat, la durada i els punts d’interès que es troben al llarg del camí. A més, el llibre ofereix recomanacions pràctiques, curiositats, consells i activitats que mantindran als nens entretinguts i interessats durant tota l’excursió. Això converteix aquest llibre en una gran eina per convertir les petites aventures en una autèntica escola a l’aire lliure, on els nens podran aprendre sobre la flora, la fauna i la cultura d’aquesta regió única.

Amb un format atractiu i fàcil de llegir, «Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra» és una guia pràctica que s’adapta a les necessitats de les famílies que desitgen explorar aquesta regió. Amb fotografies i mapes detallats, aquest llibre facilita la planificació de l’excursió i garanteix que no es perdi cap dels punts d’interès.

En resum, «Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra» és un llibre imprescindible per a les famílies que desitgin gaudir de l’aventura i la naturalesa en companyia dels seus fills. Amb una selecció de rutes senzilles i interessants, aquest llibre proporciona una oportunitat única per descobrir els meravellosos paisatges i tresors culturals d’aquesta regió. Amb aquesta guia en mà, les famílies podran crear records inoblidables i estimular l’interès dels nens per la natura i el món que els envolta.

Más información sobre Rutes Amb Nens Pel Pirineu Catala I Andorra (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Cataluña, Guías De España, Guías De Viaje

Autor: Noel Arraiz Garcia

Editorial: Xplora

Publicado el año: 2021

Publicado en: Es

ISBN: 9788415797432

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 208

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo