Quan Els Gats Se Senten Tan Sols

Quan Els Gats Se Senten Tan Sols

Escrito por Mariasun Landa

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Quan Els Gats Se Senten Tan Sols

Quan Els Gats Se Senten Tan Sols és una cautivadora obra escrita per Mariasun Landa, una autora reconeguda per la seva habilitat per captivar els lectors amb les seves històries emotives. Publicat per l’editorial Anaya, aquest llibre ens transporta a un món ple d’emocions i aventures.

La trama se centra en Maider, una jove que està preocupada per la seua gata Ofèlia. Segons diu, els gats se senten molt sols. Però Maider també experimenta una sensació similar, ja que la seua mare ha decidit tornar a treballar en el teatre i el seu pare ha marxat a viure tot sol una temporada. Aquesta situació es complica quan Ofèlia s’escapa del mas i Maider decideix buscar-la sense importar-li el risc.

A través d’aquesta història, Landa ens convida a reflexionar sobre la importància de la companyia i l’amor en les nostres vides. Ens mostra com les relacions humanes i animals tenen un impacte profund en el nostre benestar emocional. Amb una prosa emotiva i sincera, l’autora ens convida a explorar les emocions i els desafiaments que enfrontem quan ens sentim sols.

L’habilitat de Landa per descriure els sentiments i les situacions de manera vívida ens manté immersos en el relat des de la primera pàgina fins a l’última. Els lectors es trobaran connectant amb els personatges i vivint les seves experiències de manera intensa.

Amb Quan Els Gats Se Senten Tan Sols, Mariasun Landa ha creat una obra literària que captiva i emociona. A través d’una trama envoltada d’una atmosfera íntima i emotiva, ens convida a reflexionar sobre la importància de la companyia i la superació personal. Aquest llibre segurament satisferà els lectors que busquen una experiència de lectura profunda i memorable.

Descobreix aquesta meravellosa obra de Mariasun Landa i deixa’t captivar per la seva prosa evocadora. Què passarà amb Maider i Ofèlia? Com superaran els desafiaments de la solitud? No et perdis aquesta oportunitat de conèixer aquests personatges inoblidables i explorar les seves emocionants aventures.

Más información sobre Quan Els Gats Se Senten Tan Sols

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 10 A 12 Años, Literatura 10 A 12 Años

Autor: Mariasun Landa

Editorial: Anaya

Publicado el año: 2000

Publicado en: Es

ISBN: 9788420744674

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 96

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo