Pica-Pica: 14 Menús per Menjar amb els Dits (Edició en Català) és un llibre escrit per Toni Monne i publicat per la editorial Cossetania. Aquest llibre ofereix una experiència deliciosa i original per als sentits, ja que ens convida a menjar amb els dits sense necessitat de coberts. Les seves suggeridores receptes ens permetran posar en pràctica els pica-pica, tapes i fingerfood en quinze escenaris diferents.
Imagina sopar davant de la tele, gaudir d’un còctel amb amics o preparar un bufet d’estiu. Aquestes són només algunes de les situacions que es presenten en aquest llibre, que combina experiències i viatges culinaris. Amb un toc modern i atrevit, descobrirem com crear un càtering modern, organitzar una festa infantil o assaborir temptacions dolces.
El llibre ofereix un total de noranta receptes boníssimes, sorprenents i fàcils de fer. Cada recepta està acompanyada d’instruccions clares i detallades, així com de consells pràctics per aconseguir resultats perfectes. A més, les fotografies que acompanyen les receptes són tan apetitoses que faran que no puguis resistir-te a provar-les.
Amb «Pica-Pica: 14 Menús per Menjar amb els Dits (Edició en Català)», Toni Monne ens ofereix una oportunitat única de gaudir de la gastronomia de manera diferent i divertida. Aquest llibre és perfecte per a aquells que busquen sorprendre els seus convidats amb plats originals i deliciosos.
No esperis més i endinsa’t en aquest món de sabors i textures amb el teu pròxim pica-pica. Deixa-te sorprendre per les receptes suggeridores i fàcils de fer que trobaràs en aquest llibre. Aprofita aquesta oportunitat per explorar noves formes de menjar i gaudir d’una experiència culinària única.