Panic Al Poble Dels Mocs! (Edición En Catalán)

Panic Al Poble Dels Mocs! (Edición En Catalán)

Escrito por Mrzyk & Moriceau

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Panic Al Poble Dels Mocs! (Edición En Catalán)

Panic al poble dels Mocs! (Edició en Català) és una obra literària escrita per Mrzyk & Moriceau i publicada per Litera Libros Editorial. Aquest llibre ens transporta a un món màgic i intrigant, on hi ha una família de mocs que viuen feliços a la seva preciosa casa-nas. Tot semblava anar bé fins que un dia, un dit gegant va saquejar la casa de l’Avi Mandonguilla.

A partir d’aquest moment, el poble s’omple de pànic. Tothom es pregunta qui és aquest dit i d’on ha vingut. Què farà amb la família Mandonguilla? I el més important de tot, tornarà?

A través d’una narració captivadora i plena de misteri, Mrzyk & Moriceau ens mantenen en suspens durant tota la lectura. Cada pàgina ens acosta més a la resolució d’aquest enigma, però al mateix temps, ens fan desitjar saber més.

L’ús de la narració en català dóna un toc especial a l’obra, capturant l’essència de la cultura i de la llengua catalana. Això permet als lectors connectar de manera més profunda amb els personatges i la trama.

El llibre està ple de detalls visuals impressionants, gràcies a les il·lustracions úniques i vibrants de Mrzyk & Moriceau. Cada imatge ens transporta a aquest món fantàstic, capturant tots els detalls dels personatges i les situacions.

Panic al poble dels Mocs! (Edició en Català) és una obra que ens manté enganxats des de la primera pàgina fins a l’última. No podràs deixar de llegir fins a descobrir el destí de la família Mandonguilla i resoldre aquest misteri intrigant.

Si ets un amant de la literatura en català i t’agrada la intriga i la màgia, aquest llibre és per a tu. No deixis escapar l’oportunitat de viatjar a aquest poble dels Mocs i descobrir tots els secrets que amaga.

Más información sobre Panic Al Poble Dels Mocs! (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: álbumes Ilustrados, Infantil, Infantil 3 A 4 Años

Autor: Mrzyk & Moriceau

Editorial: Litera Libros Editorial

Publicado el año: 2019

Publicado en: Albuixech

ISBN: 9788412015010

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 32

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo