One Piece Nº 01 (Català) (Edición En Catalán)

One Piece Nº 01 (Català) (Edición En Catalán)

Escrito por Eiichiro Oda

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de One Piece Nº 01 (Català) (Edición En Catalán)

El shonen més pirata, ara en català! És la gran era dels pirates. Centenars de bergants lluiten, banderes onejant al vent, per a aconseguir el One Piece, el tresor que ho aplega tot que va deixar el llegendari rei dels pirates Gold Roger. Aquest pirata famós té tota l’admiració d’un noi anomenat Ruffy, que es mor de ganes de salpar amb en Shanks, el líder d’una banda pirata que amarra el vaixell al seu poble. Un bon dia, en Ruffy es menja una fruita del diable, un botí de guerra que en Shanks i els seus havien aconseguit, i li atorga un cos que s’estira com si fos de goma a canvi de perdre la capacitat de nedar de per vida.

Però, just després, en Ruffy provoca uns bandits de les muntanyes enemistats amb la banda d’en Shanks, que el fan presoner i el llancen al bell mig del mar. Mentre pica de peus i mans per a no ofegar-se, una bèstia marina intenta cruspir-se’l… però llavors apareix en Shanks i el salva! En Ruffy sobreviu, però a canvi el pirata perd un braç.

10 anys després que en Shanks s’acomiadés d’ell i li deixés el barret de palla que ara és el seu tret distintiu, en Ruffy es fa a la mar en solitari. Així comença el seu gran viatge per a convertir-se en el rei dels pirates!

El primer volum de One Piece en català et transporta a un món ple de pirates, aventures i misteris. Escrit per Eiichiro Oda, aquesta obra captiva els lectors des de la primera pàgina amb una història emocionant i personatges carismàtics. Amb la publicació a càrrec de la prestigiosa editorial Planeta De Agostini, aquest llibre ofereix als fans la possibilitat de gaudir de la famosa sèrie de manga en la seva llengua natal.

La narrativa de Oda és vibrant i plena d’acció, mantenint l’interès dels lectors en cada capítol. Els dibuixos captiven amb detalls intrincats i un estil únic. A més, la versió en català permet als lectors que prefereixin llegir en aquest idioma gaudir plenament de la història.

Si ets fan dels pirates, les aventures emocionants i els personatges inoblidables, One Piece Nº 01 (Català) és una lectura obligada. Endinsa’t en aquest món fascinant i acompanya en Ruffy en el seu viatge per convertir-se en el rei dels pirates. No et decebrà!

Más información sobre One Piece Nº 01 (Català) (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Cómics Y Manga Infantil Y Juvenil, Manga Juvenil, Shonen

Autor: Eiichiro Oda

Editorial: Planeta De Agostini

Publicado el año: 2023

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788411406758

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 592

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo