No Hi Havia A Valencia... (Edición En Catalán)

No Hi Havia A Valencia… (Edición En Catalán)

Escrito por Merce Climent

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de No Hi Havia A Valencia… (Edición En Catalán)

Experto en SEO

No Hi Havia A Valencia… (Edición En Catalán) – Reseña

A No hi havia a Valencia…, Merce Climent ens ofereix, amb l’empatia i la força que la caracteritzen, una poderosa novel·la que ens convida a explorar les identitats i els generes amb la ment i el cor ben oberts. Una historia escrita en paper que ajuda a entendre que hi ha vida mes enllà de la immediatesa de les xarxes i les pantalles. Un llibre que naix d’un dels poemes mes bells de la nostra literatura per estirar el fil de totes les maneres d’estimar que conviuen als carrers de la Valencia actual.

En No hi havia a Valencia…, Merce Climent ens transporta a la vibrante ciutat de Valencia, on ens mostra una realitat rica i complexa. Amb una narrativa captivadora, Climent ens guia a través de les vides de diferents personatges, explorant temes com l’amor, la identitat i el passat.

La força d’aquesta novel·la rau en la seva capacitat per captar l’essència de la societat actual. Climent ens ofereix una visió profunda i crua de les relacions humanes, així com una reflexió sobre el valor de la diversitat i la inclusió.

La ploma de Climent és elegant i emotiva, capturant amb habilitat les emocions i les experiències dels seus personatges. Amb una prosa poètica i una narrativa fluida, l’autora ens convida a reflexionar sobre la complexitat de les relacions humanes i el poder de l’amor en totes les seves formes.

Publicat per la editorial Sembra Llibres, aquest llibre és un testimoni de l’excel·lència de la literatura catalana contemporània. Amb una trama intrigant i personatges memorables, No hi havia a Valencia… és una lectura que et mantindrà captivat des de la primera pàgina fins a l’última.

En resum, No hi havia a Valencia… és una obra mestra de la literatura catalana contemporània. Merce Climent ens brinda una història profunda i evocadora que ens convida a explorar les complexitats de les relacions humanes i a valorar la diversitat en totes les seves formes. Una lectura imprescindible per als amants de la bona literatura.

Más información sobre No Hi Havia A Valencia… (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura En Catalán, Literatura En Otros Idiomas, Narrativa En Catalán

Autor: Merce Climent

Editorial: Sembra Llibres

Publicado el año: 2021

Publicado en: Valencia

ISBN: 9788416698622

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 250

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo