Migranya (Edición En Catalán)

Migranya (Edición En Catalán)

Escrito por Oliver Sacks

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Migranya (Edición En Catalán)

Migranya (Edición En Catalán) és un llibre fascinant escrit per Oliver Sacks i publicat per La Magrana. Aquesta obra ens transporta a través dels segles d’interès mèdic en les diverses formes de migranya, especialment en les al·lucinacions visuals o aures que sovint precedeixen un episodi de migranya. Aquestes al·lucinacions són similars, en molts aspectes, als efectes produïts per les drogues al·lucinògenes o els deliris.

En aquesta edició revisada del llibre, publicada el 1992 i basada en la seva obra original de 1970, el doctor Sacks ens guia a través d’aquestes al·lucinacions constants i ens revela allò que ens poden ensenyar sobre el funcionament del cervell. Utilitzant els avenços recents en la teoria del caos i la simulació neuronal, el doctor Sacks ens mostra com la migranya pot ajudar-nos a comprendre millor els secrets de l’organització neuronal i els sistemes d’autoorganització de la natura.

Els investigadors del caos han descobert que molts d’aquests sistemes romanen amagats en la nostra vida quotidiana. La migranya, segons el doctor Sacks, pot ser una finestra per aprofundir en aquesta comprensió. A través de les pàgines d’aquest llibre, el lector es veurà immers en una exploració fascinant de com el cervell humà i la natura s’interrelacionen i s’autoorganitzen.

«Migranya (Edición En Catalán)» és una obra que mantindrà el lector captivat des del principi fins al final. Amb la seva prosa clara i la seva capacitat per explicar conceptes complexos de manera accessible, el doctor Sacks aconsegueix mantenir l’interès del lector al màxim. No us perdeu aquesta oportunitat d’explorar les meravelles del cervell i la migranya en aquesta edició en català que us deixarà amb ganes de saber-ne més.

Más información sobre Migranya (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Medicina, Medicina General Y Especialidades, Neurología

Autor: Oliver Sacks

Editorial: La Magrana

Publicado el año: 2010

Publicado en: Es

ISBN: 9788482649979

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 400

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo