La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

Escrito por Lolita Bosch

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

Una Barcelona de secrets i de silencis: la ciutat que va decidir viure a les palpentes. L’espoli del romànic de les esglésies del Pirineu, un amor apassionat al peu del Tibidabo o el misteri d’un extraordinari falsificador d’art formen aquesta novel·la ambientada en una Barcelona que, a finals del segle XIX, es va convertir en una metròpoli europea gràcies a les fortunes acumulades amb l’esclavisme per alguns dels seus ciutadans més il·lustres. És a dir ciutat finançada amb una part d’aquells diners perversos.

La història fascinant i alhora tràgica de la meravellosa col·lecció d’art d’en Catarineu, amb més de quatre mil peces reunides amb passió durant anys, i la seva desaparició, està profundament lligada a aquesta ciutat que calla d’on ve, a les ferides de la Guerra Civil i als tripijocs econòmics del franquisme. I demostra que, encara avui, la classe alta mai no perd del tot.

«Com s’ha atrevit, la Lolita, a escriure una cosa com aquesta de la seva família? Responc: perquè no parlo de la meva família, sinó del meu país», llegim a la novel·la. Amb una extraordinària força narrativa, una gran tendresa en el retrat dels personatges i una enorme valentia, Lolita Bosch revela a La veritat no està escrita el nostre passat més vergonyós i remou la consciència d’una Barcelona on encara avui la memòria històrica ens sembla una impertinència.

Más información sobre La Veritat No Està Escrita (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura En Catalán, Literatura En Otros Idiomas, Narrativa En Catalán

Autor: Lolita Bosch

Editorial: La Campana

Publicado el año: 2023

Publicado en: Es

ISBN: 9788419245069

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 208

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo