La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

Escrito por Alba Donati

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

Mai no és massa tard per fer realitat un somni. El desembre del 2019, Alba Donati, una reconeguda poeta italiana, va decidir canviar de vida i obrir una petita llibreria a Lucignana, el poblet de la Toscana on va néixer. Amb tan sols 180 habitants, lempresa semblava condemnada al fracàs, però sorprenentment va despertar entusiasme.

En aquesta memòria narrativa, escrita com un diari, Alba Donati ens explica la seva vida quotidiana i la de la llibreria al llarg dun any. El seu dia a dia és ple de calidesa, de vides i dhistòries, fils de paraules que uneixen per sempre. La llibreria del turó és el relat duna passió. Un llibre sobre altres llibres. I és també la narració de la vida duna dona feliç i resistent, del seu sentit de «casa», de les seves tries a contracorrent, la història de la seva família, la infantesa, les arrels, leducació sentimental i literària, origen del seu amor per les històries.

Un llibre màgic que explica un lloc màgic: una llibreria microscòpica en un poble perdut als turons de la Toscana.

Publicat per la editorial Edicions 62, La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán) captura la bellesa de la vida quotidiana i la passió per la literatura en un relat íntim i emocionant. A través de les pàgines d’aquesta obra, els lectors són transportats a un món encantador ple de paraules i històries.

Descobreix el poder de la lectura i la màgia d’una llibreria en aquesta fascinant memòria narrativa. Sigui que siguis un amant de la literatura o un apassionat de les històries captivadores, La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán) et convida a explorar el poder de les paraules i a celebrar el somni d’una dona valenta i decidida.

Más información sobre La Llibreria Del Turó (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura, Narrativa Extranjera, Novela Contemporánea

Autor: Alba Donati

Editorial: Edicions 62

Publicado el año: 2023

ISBN: 9788429780864

Encuadernación: Ebook

Numero de paginas: 224

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo