La Laia I L Horripilant Monstre De Xampu (Edición En Catalán)

La Laia I L Horripilant Monstre De Xampu (Edición En Catalán)

Escrito por Martin PiÑol

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de La Laia I L Horripilant Monstre De Xampu (Edición En Catalán)

La Laia i l’Horripilant Monstre de Xampú (Edició en Català) és un llibre escrit per Martin Piñol i publicat per l’editorial Edebé.

Aquesta història gira al voltant de Laia, una nena que destaca per ser la millor a esborrar la pissarra a classe. Amb gran destresa, esborra de dalt a baix, de dreta a esquerra, de costat, d’esquena, sense mirar, cantant, fent sorollets de granota i traient la llengua. L’esborrar la pissarra és una activitat que a la Laia li encanta i domina a la perfecció.

Malgrat aquesta habilitat, la Laia és diferent de la resta de nens i nenes. Laia amaga un secret, un secret que la fa especial i única. Aquest secret és el nucli central de la trama, mantenint al lector en expectativa, intrigat per descobrir què amaga la Laia.

El llibre, en la seva edició en català, ofereix una oportunitat única per a aquells lectors que prefereixen gaudir de la història en aquesta llengua. Amb l’encant del català, l’autor Martin Piñol transporta als lectors a un món de misteri i diversió.

La combinació de l’habilitat extraordinària de Laia per esborrar la pissarra amb el secret que guarda, crea una trama interessant i captivadora. El lector es quedarà immers en aquest món, desitjant descobrir el secret de la Laia.

Si busques una experiència de lectura en català que t’atrapi des de la primera pàgina, no busquis més. «La Laia i l’Horripilant Monstre de Xampú (Edició en Català)» és el llibre perfecte per a tu. Deixa’t endinsar en aquesta història plena de misteri i encant, i descobreix el secret que Laia amaga.

Más información sobre La Laia I L Horripilant Monstre De Xampu (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 7 A 9 Años, Literatura De 7 A 9 Años

Autor: Martin PiÑol

Editorial: Edebe

Publicado el año: 2007

Publicado en: Es

ISBN: 9788423683642

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 88

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo