La Gestio Del Temps Personal I Col·lectiu (Edición En Catalán)

La Gestio Del Temps Personal I Col·lectiu (Edición En Catalán)

Escrito por Rosa Lopez

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de La Gestio Del Temps Personal I Col·lectiu (Edición En Catalán)

La Gestió Del Temps Personal I Col·lectiu (Edició En Català) és un llibre escrit per Rosa Lopez i publicat per la editorial Grao. Aquesta obra ofereix una guia pràctica per a la gestió eficaç del temps tant a nivell personal com col·lectiu en la vida professional.

En aquest llibre, l’autora ens ensenya com gestionar el nostre temps personal i el temps compartit amb els altres. Ens convida a descobrir els «vampirs» del temps, és a dir, aquells elements i situacions que ens roben temps i energia de manera imperceptible. A través de recursos, idees i estratègies, l’autora ens ajuda a reconèixer aquests vampirs i a prendre mesures per evitar que ens esgotin.

La gestió del temps és una habilitat fonamental en la vida moderna, especialment en l’àmbit professional, on les demandes i les distraccions són constants. En aquest sentit, aquest llibre és una eina valiosa per a aquells que desitgen millorar la seva productivitat i eficiència en el treball.

Amb un format pràctic i fàcil de seguir, aquest llibre ofereix una visió completa sobre com organitzar el temps i prioritzar les tasques. L’autora no només ens dóna consells pràctics, sinó que també ens convida a reflexionar sobre els nostres hàbits i a adoptar una actitud més conscient en la gestió del temps.

En resum, La Gestió Del Temps Personal I Col·lectiu (Edició En Català) és una obra imprescindible per a totes aquelles persones que desitgen millorar la seva gestió del temps i augmentar la seva productivitat en la seva vida professional. Amb les seves idees i estratègies, l’autora ens convida a prendre el control del nostre temps i a evitar que els vampirs ens drenin l’energia.

Más información sobre La Gestio Del Temps Personal I Col·lectiu (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Pedagogía, Profesorado, Psicología Y Pedagogía

Autor: Rosa Lopez

Editorial: Grao

Publicado el año: 2012

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788499804088

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 146

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo