La Bona Vida (Edición En Catalán)

La Bona Vida (Edición En Catalán)

Escrito por Alex Rovira

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de La Bona Vida (Edición En Catalán)
La Bona Vida (Edición En Catalán) – Reseña del libro

La Bona Vida (Edición En Catalán) – Reseña del libro

La Bona Vida és la suma de les actituds amb què nosaltres decidim viure-la i lliurar-nos-hi. És, en conseqüència, el resultat del conreu de les actituds positives que podem escollir en un exercici voluntari i plenament conscient, i, a més, és l’acció que se’n desprèn de manera natural i coherent.

Àlex Rovira, l’autor dels èxits La Bona Sort i El Laberint de la Felicitat, ens dóna les claus per adoptar unes actituds positives que ens condueixin inexorablement a La Bona Vida: La vida és i serà allò que en fem, d’ella, de ben segur. I, sobretot, serà el conjunt de significats, de sentits, que nosaltres decidim donar-li.

En aquesta edició en català, publicada per la editorial Ara Llibres, Rovira ens ofereix una guia pràctica per aconseguir una vida plena i satisfactòria. Amb una prosa clara i inspiradora, l’autor ens convida a reflexionar sobre les nostres actituds i a prendre consciència de com influeixen en la nostra felicitat i benestar.

El llibre ens anima a adoptar una mentalitat positiva i a cultivar les actituds que ens permetran viure una vida plena de significat i propòsit. A través d’exemples, històries i exercicis pràctics, Rovira ens guia en el camí cap a una vida més satisfactòria i enriquidora.

La Bona Vida és una lectura imprescindible per a aquells que desitgen millorar la seva qualitat de vida i trobar la felicitat en les petites coses del dia a dia. Amb les seves paraules inspiradores, Rovira ens recorda que tenim el poder de triar les nostres actituds i de donar-li un sentit profund a la nostra existència.

Descobreix com adoptar les actituds positives que et conduiran inexorablement a La Bona Vida. Aprofita aquesta oportunitat per aprofundir en el teu creixement personal i descobrir el potencial que tens per aconseguir una vida plena i satisfactòria.


Más información sobre La Bona Vida (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Autoayuda, Autoayuda Y Espiritualidad

Autor: Alex Rovira

Editorial: Ara Llibres

Publicado el año: 2008

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788492406982

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 144

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo