L Ouet Amb Potes (Edición En Catalán)

L Ouet Amb Potes (Edición En Catalán)

Escrito por Nathalie Pons Roussel

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de L Ouet Amb Potes (Edición En Catalán)

L’ouet amb potes (Edició En Català) és una encantadora història escrita per Nathalie Pons Roussel i publicada per Edicions Cadi. Aquest llibre ens porta a un món màgic prop d’una tolla ben bonica, on una família d’ànecs de bosc viu les seves aventures.

Els protagonistes d’aquesta història són una família d’ànecs molt peculiar: hi ha un pollet que no vol sortir de l’ou, un pare desesperat, una mare farta i uns germans ben educats. Però el personatge més interessant és «L’ouet amb potes», un aneguet tossut i morrut que, malgrat haver de carregar amb la closca, es nega a sortir-ne. Ens preguntem per què fa això. Quina por o inseguretat pot tenir que li impedeix sortir de l’ou? Què haurà de passar perquè canviï d’opinió?

Aquest llibre ens convida a reflexionar sobre els nostres propis temors i inseguretats, i com podem superar-los. A través de les divertides i encantadores il·lustracions i el text en català, l’autora ens transporta a aquest món màgic i ens fa partícips de les emocions i els desitjos dels personatges.

Amb una narrativa captivadora i una trama intrigant, «L’ouet amb potes» és un llibre que mantindrà el lector enganxat des de la primera pàgina fins a l’última. És una lectura perfecta per a tota la família, tant pels nens com pels adults que busquen una història divertida i plena d’ensenyaments.

Amb aquesta obra, Nathalie Pons Roussel ens demostra el seu talent com a escriptora, creant personatges memorables i una trama envolvent. Edicions Cadi ha fet un gran treball en publicar aquesta edició en català, oferint als lectors una experiència de lectura única i enriquidora.

No deixeu passar l’oportunitat de descobrir aquesta meravellosa història i acompanyar «L’ouet amb potes» en el seu viatge cap a la llibertat. És un llibre que segurament deixarà una empremta en els vostres cors i us farà reflexionar sobre els vostres propis somnis i pors. Així que agafeu el llibre, submergiu-vos en aquest món màgic i deixeu-vos endur per aquesta fascinant aventura.

Más información sobre L Ouet Amb Potes (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 7 A 9 Años, Literatura De 7 A 9 Años

Autor: Nathalie Pons Roussel

Editorial: Edicions Cadi

Publicado el año: 2010

Publicado en: Es

ISBN: 9788447440375

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 36

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo