L Obrador Dels Prodigis (Edición En Catalán)

L Obrador Dels Prodigis (Edición En Catalán)

Escrito por Christian Escriba

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de L Obrador Dels Prodigis (Edición En Catalán)

L’Obrador dels Prodigis (Edició en Català) és una novel·la escrita per Christian Escribà i publicada per la editorial Columna Edicions. Ambientada a Barcelona el 1947, la història segueix les peripècies d’Alba, una jove cuinera que comença a treballar per a una família benestant del Passeig de Gràcia.

Amb només vint anys, Alba aconsegueix aquesta feina gràcies a les seves habilitats culinàries demostrades en una casa del seu barri, a Sants. Però la seva manera peculiar de cuinar no només destaca pel gust i la presentació dels plats, sinó que transmet la seva pròpia essència, sensible i creativa. És a través d’aquests plats que Alba aconsegueix canviar els estats d’ànim de tots els qui els tasten.

Des del seu naixement, sembla que la vida d’Alba està misteriosament lligada a l’obrador de la famosa pastisseria Escribà. La màgia dels dolços obrirà els seus propis miracles i la conduirà per un camí ple d’aventures i descobriments. A través d’aquesta novel·la, el lector podrà fer un repàs a la història d’aquesta emblemàtica pastisseria i de la segona meitat del segle XX.

L’Obrador dels Prodigis ens transporta a una Barcelona plena de sabors i sensacions, on la cuina es converteix en una forma d’expressió artística. Amb una prosa envolvent i detallada, Christian Escribà ens guia per un viatge fascinant a través de la gastronomia i la història de la ciutat. Aquesta novel·la és una oportunitat única per conèixer més sobre la passió i la màgia que es troben darrere de cada dolç que surt de l’obrador d’Escribà.

Si ets amant de la cuina, la història i la cultura catalana, no pots deixar passar l’oportunitat de llegir L’Obrador dels Prodigis. Endinsa’t en aquest món on els sabors són més que una simple experiència gustativa i descobreix els miracles que es poden aconseguir a través de la cuina. Aquesta novel·la et captivarà des de la primera pàgina i et deixarà amb ganes de més.

Más información sobre L Obrador Dels Prodigis (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura En Catalán, Literatura En Otros Idiomas, Narrativa En Catalán

Autor: Christian Escriba

Editorial: Columna Edicions

Publicado el año: 2019

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788466424790

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 288

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo