L Hort Urba : Plantes Aromatiques (Edición En Catalán)

L Hort Urba : Plantes Aromatiques (Edición En Catalán)

Escrito por Vv.aa.

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de L Hort Urba : Plantes Aromatiques (Edición En Catalán)

L’Hort Urbà: Plantes Aromàtiques (Edició En Català) és una obra que ens convida a redescobrir l’antiga saviesa popular relacionada amb el cultiu de plantes aromàtiques. Escrit per l’autor anònim «Vv.aa.», aquest llibre és publicat per la prestigiosa editorial «El Serbal».

En una societat cada vegada més urbana, hem anat oblidant la saviesa i cultura vinculada a les plantes que abans era coneguda i practicada al medi rural. No obstant això, és responsabilitat de tots nosaltres recuperar aquest coneixement i transmetre’l a les noves generacions.

L’Hort Urbà: Plantes Aromàtiques té com a objectiu ser un manual bàsic i iniciàtic per a aquells que desitgin començar a cultivar plantes útils al balcó de casa seva. L’autor ha escrit aquesta primera etapa amb la convicció que serà el lector qui, mitjançant la seva pròpia experiència, continuarà explorant i aprenent en aquest apassionant món.

El llibre ens ofereix informació essencial per a començar a cultivar plantes aromàtiques, des dels conceptes bàsics sobre el sòl i la llum fins a les tècniques de sembra i cura de les plantes. A més, trobarem una àmplia selecció de plantes aromàtiques que podem tenir a l’hort urbà, així com les seves aplicacions culinàries i medicinals.

Amb un format en català, L’Hort Urbà: Plantes Aromàtiques (Edició En Català) és una obra que busca arribar a tots aquells interessats en el cultiu de plantes aromàtiques, independentment del seu nivell d’experiència. És un llibre pràctic i accessible, que ens anima a connectar amb la natura a través del cultiu de plantes útils i beneficioses per a la nostra salut i benestar.

Si ets un amant de la gastronomia o de la medicina natural, aquest llibre serà una guia imprescindible per aprofundir en el món de les plantes aromàtiques i gaudir dels seus beneficis en el teu propi hort urbà.

Más información sobre L Hort Urba : Plantes Aromatiques (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Agricultura, Agronomía. Agrología. Semillas Y Abonos, Ciencias

Autor: Vv.aa.

Editorial: El Serbal

Publicado el año: 2012

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788476286852

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 292

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo