L Escoltisme Mundial (Edición En Catalán)

L Escoltisme Mundial (Edición En Catalán)

Escrito por Eduard Vallory I Subira

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de L Escoltisme Mundial (Edición En Catalán)

L’Escoltisme Mundial (Edició En Català) és l’únic llibre que hi ha en català sobre l’escoltisme amb una perspectiva global. Aquesta obra escrita per Eduard Vallory i Subirà i publicada per Edicions Proa, ens ofereix una visió completa i detallada d’aquest moviment educatiu no governamental que està present a 165 països dels cinc continents i que aplega prop de 30 milions d’infants i joves.

Si passejant per Girona preguntem a algú què és l’escoltisme, difícilment ens parlarà de l’Àsia o de la Segona Guerra Mundial, ni del colonialisme o les Nacions Unides. Potser ens parlarà d’un cau del seu barri, o ens dirà que de petit va ser llobató. Però l’escoltisme és molt més que això, és el barri i és el món. Aquest llibre ens convida a explorar les múltiples dimensions d’aquest moviment, des dels cau del Vendrell fins a la formació dels líders dels processos de descolonització, des dels campaments al Montsant fins a l’agermanament de joves de països en guerra, des de la implicació social al Raval fins als programes de desenvolupament comunitari a l’Àfrica.

Aquesta obra recull els principals elements que caracteritzen l’escoltisme arreu del món, permetent-nos conèixer-ne l’origen, l’evolució, el funcionament i la solidesa dels seus valors. És important destacar que aquest llibre és el primer estudi acadèmic mai escrit sobre l’escoltisme mundial en conjunt, oferint una recerca única i exhaustiva sobre aquest moviment educatiu.

Amb un estil de redacció clar i concís, Eduard Vallory i Subirà ens guia a través d’aquesta fascinant exploració de l’escoltisme mundial. El llibre està estructurat de manera lògica i ordenada, facilitant la comprensió i la navegació per les seves pàgines. A més, està ricament il·lustrat amb fotografies i gràfics que enriqueixen encara més la lectura.

Per a tots aquells interessats en l’escoltisme, ja siguin educadors, membres del moviment o simplement curiosos, aquest llibre és una lectura imprescindible. Amb la seva perspectiva global, ens permet entendre l’impacte i la importància d’aquest moviment en la formació de joves de tot el món.

En resum, L’Escoltisme Mundial (Edició En Català) és una obra única i imprescindible per a tots aquells que vulguin conèixer a fons l’escoltisme com a moviment educatiu global. Amb la seva recerca exhaustiva i la seva perspectiva global, aquest llibre ens convida a explorar les múltiples dimensions d’aquest moviment i a comprendre la seva importància en la formació de joves de tot el món.

Más información sobre L Escoltisme Mundial (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Pedagogía, Pedagogía Social, Psicología Y Pedagogía

Autor: Eduard Vallory I Subira

Editorial: Edicions Proa

Publicado el año: 2010

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788482569475

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 240

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo