L Abecedari Fantástic De Potam L Elefant -Valenciá- (Edición En Valenciano)

L Abecedari Fantástic De Potam L Elefant -Valenciá- (Edición En Valenciano)

Escrito por Montse Gisbert

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de L Abecedari Fantástic De Potam L Elefant -Valenciá- (Edición En Valenciano)
Reseña del libro «L’Abecedari Fantàstic De Potam L’Elefant – Valencià – (Edició En Valencià)»

Reseña del libro «L’Abecedari Fantàstic De Potam L’Elefant – Valencià – (Edició En Valencià)»

Amb Patam, l’elefant, farem un passeig fantàstic per les lletres de l’abecedari. La imaginació de les frases i de les il·lustracions de Montse Gisbert despertarà en els infants el desig d’aprendre a llegir. I de crear el seu propi abecedari fantàstic.

Aquest llibre, publicat per la editorial Tandem Edicions, és una obra meravellosa que captiva als lectors des del primer moment. Les pàgines estan plenes de colors vius i les il·lustracions de Montse Gisbert són simplement fascinants.

El llibre ens convida a un viatge màgic a través de les lletres de l’abecedari. Cada pàgina està dedicada a una lletra i presenta una frase que captura la imaginació dels lectors joves. Les frases són divertides i enginyoses, i fan que els nens es sentin emocionats per aprendre a llegir.

La combinació de les paraules i les il·lustracions crea una experiència de lectura enriquidora i estimulant. Els nens podran explorar les lletres i les paraules mentre gaudeixen de les belles imatges que acompanyen cada pàgina.

A més, aquest llibre fomenta la creativitat dels nens, ja que els anima a crear el seu propi abecedari fantàstic. Després de llegir el llibre, els nens es sentiran inspirats per inventar les seves pròpies frases i il·lustracions relacionades amb cada lletra de l’abecedari.

En resum, «L’Abecedari Fantàstic De Potam L’Elefant – Valencià – (Edició En Valencià)» és un llibre encantador que captiva als lectors joves i desperta el seu amor per la lectura. Les frases imaginatives i les il·lustracions fascinants de Montse Gisbert fan que aquesta obra sigui una lectura imprescindible per als nens que estan aprenent a llegir.


Más información sobre L Abecedari Fantástic De Potam L Elefant -Valenciá- (Edición En Valenciano)

image/svg+xml Género: álbumes Ilustrados, Infantil, Infantil 3 A 4 Años

Autor: Montse Gisbert

Editorial: Tandem Edicions

Publicado el año: 2020

Publicado en: Es

ISBN: 9788417588458

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 56

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo