Itineraris Botanics Per Els Terres De Lleida (Edición En Catalán)

Itineraris Botanics Per Els Terres De Lleida (Edición En Catalán)

Escrito por Josep Antoni Conesa Mor

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Itineraris Botanics Per Els Terres De Lleida (Edición En Catalán)

Itineraris Botànics Per Els Terres De Lleida (Edició En Català) és una obra que us ajudarà a conèixer i entendre millor la natura de la regió. Escrit per Josep Antoni Conesa Mor i publicat per la prestigiosa editorial Pages, aquest llibre és una guia completa per descobrir el patrimoni vegetal de les terres lleidatanes situades al sud de la carena del Montsec.

Els itineraris proposats en aquesta obra han estat dissenyats per poder ser seguits de manera autònoma, sense necessitat d’assistència externa. Amb l’únic ajut d’aquest llibre, podràs gaudir del medi natural i aprofundir en el coneixement de la flora local. Cada ruta ve acompanyada d’una descripció detallada i una sèrie de preguntes complementàries, que et permetran obtenir informació addicional sobre les adaptacions de les plantes, els seus usos, etimologies i curiositats.

Una de les grans avantatges d’aquesta obra és la seva profusa il·lustració. Amb esquemes, diagrames, fotografies de paisatges i 80 dibuixos originals de plantes, aquest llibre et permetrà visualitzar de manera clara i concisa les espècies que es descriuen. Prop de 250 fotografies complementen aquesta obra, permetent-te conèixer de forma visual les plantes que trobaràs durant els itineraris.

«Itineraris Botànics Per Els Terres De Lleida (Edició En Català)» és una obra indispensable per a tots aquells amants de la natura i la botànica. No et perdis l’oportunitat de descobrir les meravelles vegetals de les terres lleidatanes i aprofundir en el teu coneixement sobre el patrimoni natural de la regió. Aquest llibre et guiarà en un viatge fascinant a través de la flora local, deixant-te amb una experiència enriquidora i un gran bagatge de coneixements.

Deixa’t seduir per la bellesa de la natura i immergir-te en el món de les plantes amb «Itineraris Botànics Per Els Terres De Lleida (Edició En Català)». Una obra que no et deixarà indiferent i que et convidarà a explorar i conèixer més sobre el fascinant món vegetal de les terres lleidatanes.

Más información sobre Itineraris Botanics Per Els Terres De Lleida (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Biología, Ciencias, Estudios Generales De Botánica

Autor: Josep Antoni Conesa Mor

Editorial: Pages

Publicado el año: 2014

Publicado en: España

ISBN: 9788499754901

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 280

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo