Fotografa De Nuvols (Edición En Valenciano)

Fotografa De Nuvols (Edición En Valenciano)

Escrito por Anna Rubio

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Fotografa De Nuvols (Edición En Valenciano)

«Fotògrafa De Nuvols (Edició En Valencià)» és una obra literària escrita per Anna Rubio i publicada per la prestigiosa editorial Perifèric. Aquesta novel·la juvenil ens transporta a les vides de Laia i Roger, dos joves amb somnis i desafiaments que els faran qüestionar-se les seues pròpies identitats.

La protagonista, Laia, amaga un somni secret de ser fotògrafa de núvols. Aquesta passió interior la manté en secret, sense compartir-la amb ningú més. Poc a poc, s’anirà allunyant de les seues amigues i aquesta separació marcarà un abans i un després en la seua vida.

D’altra banda, tenim a Roger, un jove que ha decidit no acceptar més els judicis i les imposicions de la societat respecte a la seua identitat. Amb força i determinació, ha pres la decisió de viure de manera autèntica, sense importar-li les opinions dels altres.

El destí els uneix quan el seu tutor els obliga a treballar junts en un projecte. A partir d’aquest punt, les seues vides començaran a canviar de manera inesperada i emocionant. Les pàgines d’aquesta obra ens conviden a acompanyar-los en aquest viatge de descobriment personal i superació.

«Fotògrafa De Nuvols» és una novel·la que ha rebut el reconeixement del Premi Benvingut Oliver de narrativa juvenil de l’Ajuntament de Catarroja l’any 2018. Aquest premi és un testimoni de la qualitat i el valor literari d’aquesta obra, que captiva als lectors amb la seva trama envolvent i personatges reals i autèntics.

Descobreix aquesta fascinant història plena d’emocions, somnis i valentia. «Fotògrafa De Nuvols» et convida a reflexionar sobre la importància de ser fidel a un mateix i de perseguir els nostres somnis, malgrat els obstacles que puguem trobar en el camí.

Más información sobre Fotografa De Nuvols (Edición En Valenciano)

image/svg+xml Género: Arte, Fotografía, Fotógrafos

Autor: Anna Rubio

Editorial: Periferic

Publicado el año: 2020

Publicado en: Catarroja

ISBN: 9788494908743

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 142

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo