Explica M Una Altra Canço: Tio, Nadal I Reis (Edición En Catalán)

Explica M Una Altra Canço: Tio, Nadal I Reis (Edición En Catalán)

Escrito por Jaume Ayats

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Explica M Una Altra Canço: Tio, Nadal I Reis (Edición En Catalán)

Explica’m Una Altra Cançó: Tio, Nadal I Reis (Edició En Català) és un llibre escrit per Jaume Ayats i publicat per la prestigiosa editorial Rafael Dalmau. Aquesta obra, disponible en català, és un recopilatori de 15 cançons nadalenques que expliquen de manera detallada el significat i l’origen d’aquestes tradicionals melodies relacionades amb el Nadal, els Reis i el tió.

Amb un format HTML cuidatament dissenyat per a una millor experiència de lectura, aquest llibre és una oportunitat única per aprofundir en el coneixement de les cançons nadalenques i descobrir els seus significats ocults. Cada pàgina ofereix una explicació detallada de les lletres, els orígens i les tradicions que envolten aquestes cançons tan estimades.

Amb l’objectiu d’optimitzar la retenció dels lectors, aquest llibre és una invitació a explorar la riquesa cultural de les festes nadalenques a través de la música. La seva estructura clara i concisa permet que els lectors gaudeixin de cada pàgina, ampliant els seus coneixements sobre aquesta tradició tan arrelada.

Explica’m Una Altra Cançó: Tio, Nadal I Reis (Edició En Català) és una obra imprescindible per a tots aquells amants de la música i de la cultura nadalenca. Amb aquest llibre, Jaume Ayats ens convida aprofundir en la màgia de les cançons nadalenques i a mantenir viva aquesta tradició mil·lenària.

Descobreix el significat i l’essència de les nostres cançons nadalenques més estimades amb aquesta obra única. No deixis passar l’oportunitat de conèixer a fons la riquesa cultural que envolta aquestes melodies tradicionals. Explica’m Una Altra Cançó: Tio, Nadal I Reis (Edició En Català) t’espera per endinsar-te en el meravellós món de la música nadalenca.

Más información sobre Explica M Una Altra Canço: Tio, Nadal I Reis (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Antropología, Ciencias Humanas, Folclore Catalán

Autor: Jaume Ayats

Editorial: Rafael Dalmau

Publicado el año: 2009

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788423207367

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 104

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo