Ernest Lluch (Catalan) (Edición En Catalán)

Ernest Lluch (Catalan) (Edición En Catalán)

Escrito por Joan Esculies

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Ernest Lluch (Catalan) (Edición En Catalán)

resenta un retrat complet i apassionant d’una de les figures més importants de la nostra història contemporània. «Ernest Lluch» escrit per Joan Esculies, és una obra que ens convida a conèixer i comprendre la vida d’aquest intel·lectual polifacètic.

Amb una prosa elegant i meticulosa, Esculies ens transporta a través de les diferents etapes de la vida de Lluch. Des de la seva infància a Catalunya fins als seus anys com a ministre de Sanitat i Consum del primer govern socialista, el llibre ens ofereix una visió detallada i exhaustiva de les múltiples facetes i interessos de Lluch.

El autor, a més, ens brinda un panorama geogràfic ampli, mostrant-nos com Lluch va viure i treballar en diferents regions de la península ibèrica. Des de Catalunya, el País Valencià i Madrid fins al Nord, amb destacades estades a Santander i Sant Sebastià, el llibre ens permet entendre la influència de cada context en la vida i obra de Lluch.

A través d’una exhaustiva recerca i més de seixanta entrevistes a persones properes a Lluch, Esculies construeix un retrat íntim i vibrant d’un home que mai va renunciar al debat i a l’intercanvi d’idees. Lluch era un apassionat defensor del diàleg i la tolerància, i aquesta biografia ens permet entendre com aquests valors van marcar la seva vida i el seu llegat.

«Ernest Lluch» és una lectura imprescindible per a tots aquells interessats en la història contemporània de Catalunya i Espanya. A través de les pàgines d’aquest llibre, descobrirem una figura fascinant i inspiradora, que encara avui, vint anys després del seu tràgic assassinat, continua sent una referència per a molts.

Amb una narració fluïda i captivadora, Esculies ens convida a reflexionar sobre temes com la convivència, el compromís polític i la defensa dels drets humans. «Ernest Lluch» és una obra que no només ens permet conèixer la vida d’un gran intel·lectual, sinó que també ens interpel·la i ens convida a continuar el seu llegat.

Amb la seva publicació en català, «Ernest Lluch» ens brinda l’oportunitat de llegir aquesta apassionant biografia en la llengua en què Lluch s’expressava i defensava amb passió. Una obra que ens acosta al coneixement d’un personatge clau de la nostra història, i que segurament deixarà una empremta profunda en tots aquells que decideixin endinsar-se en les seves pàgines.

Más información sobre Ernest Lluch (Catalan) (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Cataluña, Historia, Historia Local De España

Autor: Joan Esculies

Editorial: La Magrana

Publicado el año: 2018

Publicado en: Es

ISBN: 9788482648439

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 464

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo