Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

Escrito por Victor Sabate

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

Escrito por Victor Sabate

Publicado por la editorial Zahori

El cos humà és un mecanisme precís i fascinant. Entre òrgans i funcions, sempre hi ha un misteri que els nostres incansables seguidors hauran de resoldre amb lògica i imaginació. La secció al final del llibre ¡Experimenta i aprèn observant el teu propi cos! proporciona una experiència única per aprendre més sobre nosaltres mateixos.

Amb el llibre «Enigmes Del Cos Huma», Victor Sabate ens transporta a un viatge fascinant per l’interior del nostre cos. A través de preguntes enigmàtiques, ens convida a explorar i descobrir els secrets que amaga cada part del nostre organisme.

Aquesta edició en català ens permet endinsar-nos en el món de la biologia humana amb una perspectiva única. Els lectors tindran l’oportunitat de resoldre els enigmes plantejats amb intel·ligència, utilitzant la lògica i la imaginació per desentrañar els misteris del cos humà.

El llibre «Enigmes Del Cos Huma» és una font de coneixement que combina la ciència i l’entreteniment de manera brillant. Els lectors seran captivats per les preguntes i els desafiaments proposats per l’autor, que els conviden a reflexionar sobre com funcionen els diversos sistemes del cos.

Amb aquesta obra, Victor Sabate ens recorda que el cos humà és una meravella de la naturalesa, i que encara hi ha molt per descobrir i entendre. Cada pàgina d’aquest llibre ens ofereix una oportunitat única per ampliar els nostres coneixements sobre nosaltres mateixos.

En resum, «Enigmes Del Cos Huma» és un llibre fascinant que ens convida a explorar el nostre cos amb curiositat i saviesa. Els enigmes plantejats per Victor Sabate ens mantindran enganxats a les pàgines, mentre aprenem sobre la biologia humana d’una manera divertida i apassionant.

Descobreix els secrets del cos humà i posa a prova la teva ment amb aquesta obra única. «Enigmes Del Cos Huma» et farà reflexionar i et deixarà amb ganes de seguir explorant el meravellós món del cos humà.

Más información sobre Enigmes Del Cos Huma (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 7 A 9 Años, Naturaleza Y Ciencia

Autor: Victor Sabate

Editorial: Zahori

Publicado el año: 2023

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788419532640

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 64

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo