Em Dic Goa (Edición En Catalán)

Em Dic Goa (Edición En Catalán)

Escrito por Miriam Tirado

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Em Dic Goa (Edición En Catalán)

Em Dic Goa (Edición En Catalán) – Miriam Tirado

Em Dic Goa i, literal… no entenc la vida! «GOA. Sí, ja ho se… Quin nom mes estrany! La meva vida ara mateix es un drama: des que els meus pares es van separar, ha canviat tot! No em pensava pas que tenir dotze anys seria tan complicat… De debo, per que les coses no poden ser com abans? Necessito un descans!»

La Goa es una adolescent que acaba de fer 12 anys i veu com la seva vida fa un gir inesperat de la nit al dia: els seus pares s’han separat, ara tenen dues cases i tota la seva vida repartida entre elles. A mes, el seu pare està esperant un fill amb la seva nova parella, així que… la Goa tindrà un germanet! Quantes coses per tenir nomes 12 anys. La Goa nomes vol estar tranquil·la i que la deixin estar una estona amb la tablet per expressar tot el que li passa pel cap en un vídeo-diari per a ella mateixa. Perque creixer no es pas fàcil!

Enganxa’t a la serie que està enamorant milers de lectors! Míriam Tirado, autora d’El fil invisible, s’endinsa en el món de l’adolescencia amb aquesta serie plena d’humor i sensibilitat.

Em Dic Goa és una emocionant història que captivarà als lectors joves. El llibre aborda temes rellevants com la separació dels pares, la reorganització de la vida familiar i els desafiaments de créixer en un món en constant canvi. Miriam Tirado ens submergeix en la ment de la protagonista, Goa, a través dels seus pensaments i emocions expressats en el seu vídeo-diari. Aquesta narrativa íntima permet als lectors connectar amb les experiències de Goa i reflexionar sobre les seves pròpies vides.

La ploma de Tirado és captivadora i envolvent, amb una combinació perfecta de humor i sensibilitat que manté als lectors enganxats a cada pàgina. La forma en què retrata les emocions de Goa és autèntica i commovedora, permetent als lectors empatitzar amb els seus dilemes i desitjos.

Em Dic Goa és una lectura obligada per a tots els joves lectors que busquen una història realista i rellevant. Aquest llibre no només proporciona entreteniment, sinó que també ofereix una oportunitat per explorar temes importants i iniciar conversacions sobre aspectes de la vida que molts adolescents poden estar experimentant.

Descobreix l’univers de Goa i acompanya-la en el seu viatge de descobriment i creixement. No podràs deixar de llegir i connectar amb aquesta apassionant història.

Más información sobre Em Dic Goa (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 10 A 12 Años, Literatura 10 A 12 Años

Autor: Miriam Tirado

Editorial: B De Blok

Publicado el año: 2023

Publicado en: Es

ISBN: 9788419378934

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 208

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo