Els Coixins Magics (Edición En Catalán)

Els Coixins Magics (Edición En Catalán)

Escrito por Eugenios Trivizas

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Els Coixins Magics (Edición En Catalán)

Els Coixins Màgics (Edició en Català) és una poderosíssima història escrita per Eugenios Trivizas i publicada per la prestigiosa editorial Blackie Books. Aquesta obra literària ens transporta a la Ciutat del Cel, on el malvat rei Lladregot I governa amb mà de ferro.

En aquesta ciutat, el rei Lladregot escriu lleis terribles amb una ploma de corb, lleis que prohibeixen les festes d’aniversari, l’oci i fins i tot els diumenges. Però el que més sorprèn al rei és que no gaudeix del caliu i l’estima dels seus súbdits. Un dels seus consellers li explica que això s’explica perquè les persones somien.

Amb l’objectiu de posar fi als somnis i controlar la població, el rei Lladregot encarrega uns coixins màgics que omplen les nits de malsons. Però el que no sap és que aquest acte desencadenarà una revolució. Perquè viure sense somiar, ¿realment val la pena?

Amb una narrativa envolupant i una trama plena de misteri i intriga, «Els Coixins Màgics» ens convida a reflexionar sobre el poder dels somnis i la llibertat. L’autor Eugenios Trivizas ens transporta a un món imaginari ple de personatges fascinants i situacions inesperades.

Aquest llibre, en la seva edició en català, és una obra que captivarà els lectors de totes les edats. La seva temàtica universal i la seva prosa evocadora faran que no puguis deixar de llegir fins a la darrera pàgina.

Descobreix una història plena de màgia, aventura i valors universals amb «Els Coixins Màgics (Edició en Català)» de Eugenios Trivizas, publicat per Blackie Books. És una lectura que et farà reflexionar i despertarà la teva imaginació. No deixis escapar aquesta oportunitat de viure una experiència literària única.

Más información sobre Els Coixins Magics (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 7 A 9 Años, Literatura De 7 A 9 Años

Autor: Eugenios Trivizas

Editorial: Blackie Books

Publicado el año: 2023

Publicado en: España

ISBN: 9788419172679

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 80

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo