El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

Escrito por Vivim Del Cuentu

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

body {
font-family: Arial, sans-serif;
padding: 20px;
}

h1 {
font-size: 24px;
font-weight: bold;
margin-bottom: 10px;
}

p {
font-size: 16px;
line-height: 1.5;
}

El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

Les fruites i verdures d’aquest conte viuen diferents situacions en el dia a dia com les que poden experimentar els nens i les nenes en l’entorn familiar i escolar. Un llibre per entretenir, fer pensar i fer riure. El pebrot apren a fer passar la seva ràbia.

Ambientat en un món ple de personatges simpàtics i colorits, «El Pebrot Enrabiat» escrit per Vivim Del Cuentu és un llibre que captivarà tant a nens com a adults. A través d’aquesta història, els lectors descobriran les diferents situacions que les fruites i verdures experimenten en el seu dia a dia, les mateixes que els nens i les nenes poden trobar en l’entorn familiar i escolar.

Amb una combinació d’humor i reflexió, aquest llibre no només entreté, sinó que també convida a pensar i a riure. Les aventures del pebrot ens ensenyen una lliçó valiosa sobre com gestionar i fer passar la ràbia. Els lectors acompanyaran el pebrot en el seu aprenentatge i descobriran com a través de l’amistat, la paciència i la comprensió, és possible superar els moments de ràbia i trobar una solució pacífica als conflictes.

Publicat per la prestigiosa editorial Baula, «El Pebrot Enrabiat» és una lectura que no decebrà. Amb il·lustracions encantadores i un text amè, aquest llibre és ideal per als nens i les nenes que busquen emocions, diversió i una història amb la qual puguin identificar-se.

En resum, «El Pebrot Enrabiat» és un llibre que combina entreteniment, reflexió i humor. Amb una història captivadora i personatges encantadors, aquesta obra és una oportunitat per als lectors de viure una aventura divertida i alhora aprendre valors importants com la gestió de les emocions i la resolució pacífica de conflictes. Sense dubte, un llibre que no us deixarà indiferents.

Más información sobre El Pebrot Enrabiat (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 3 A 4 Años, Prelectura Y Preescritura

Autor: Vivim Del Cuentu

Editorial: Baula

Publicado el año: 2021

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788447946235

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 24

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo