El Mon De Sofia (Edición En Catalán)

El Mon De Sofia (Edición En Catalán)

Escrito por Jostein Gaarder

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de El Mon De Sofia (Edición En Catalán)

El món de Sofia (Edició en Català) és una obra literària escrita per Jostein Gaarder i publicada per la prestigiosa editorial Empúries. Aquesta novel·la immersiva i original ens presenta a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, que entra en contacte amb el misteriós i extraordinari professor de filosofia, Alberto Knox.

A través de les seves lliçons, Alberto ens endinsa en un fascinant viatge per la història del pensament filosòfic. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per grans noms com Plató, Aristòtil, Jesús, Sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el Romanticisme, Hegel, Marx, Darwin o Freud, tots aquests pensadors participen en el viatge de Sofia pel món de les idees.

Però El món de Sofia no és només un recorregut pel pensament filosòfic, sinó que també és una novel·la excepcional i originalíssima que ens manté en suspens fins a l’imprevisible desenllaç. Jostein Gaarder, reconegut professor de filosofia i història de les idees, és un dels escriptors més destacats de Noruega. La seva extensa trajectòria inclou obres com El misteri del solitari, L’enigma i el mirall, Vita brevis, El misteri de Nadal, ¿Què hi ha algú?, El palau de les granotes, Maya i La noia de les taronges.

El món de Sofia (Edició en Català) és una lectura que captiva i interpel·la el lector des de la primera pàgina. Amb una combinació única de filosofia i narrativa, Gaarder ens convida a explorar el món de les idees i a reflexionar sobre les grans qüestions que envolten la nostra existència. És una obra que no et deixarà indiferent i que et mantindrà immers en el seu univers fins a l’última pàgina.

Más información sobre El Mon De Sofia (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Ciencias Humanas, Filosofía, Historia De La Filosofía

Autor: Jostein Gaarder

Editorial: Empuries

Publicado el año: 2001

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788475968124

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 640

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo