El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2) (Edición En Catalán)

El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2) (Edición En Catalán)

Escrito por Joris Chamblain

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2) (Edición En Catalán)

El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2) és la segona entrega de la col·lecció de còmic infantil escrita per Joris Chamblain. Aquesta sèrie, titulada «Els Diaris de la Cirera», ha assolit un gran èxit a França i ha guanyat el Premi al Millor Còmic Infantil d’Angoulême, un dels premis més prestigiosos d’Europa en el gènere de novel·la gràfica.

La protagonista de la història és La Cirera, una nena de deu anys amb un gran somni: convertir-se en escriptora. Amb una imaginació desbordant i una gran habilitat per observar les persones i imaginar les seves vides i secrets, La Cirera es troba immersa en una nova aventura.

En aquesta ocasió, La Cirera intenta desxifrar el misteri que envolta una vella que, setmana rere setmana, agafa el mateix llibre de la biblioteca. Aquesta rutina es repeteix des de fa vint anys, i La Cirera es pregunta què pot amagar aquest llibre tan especial. Amb determinació i intel·ligència, es proposa resoldre aquest nou enigma.

Amb una narrativa fresca i dinàmica, Joris Chamblain captiva als lectors amb les aventures de La Cirera. El seu estil de dibuix vibrant i detallat aporta vida als personatges i als escenaris, transportant als lectors a un món ple de misteris i emocions. A través d’una combinació d’imatges i text, Chamblain crea una experiència immersiva que atrapa a petits i grans.

«El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2)» és una obra que mantindrà als lectors en suspens fins a l’última pàgina. Amb el seu personatge principal carismàtic i una trama intrigant, aquest llibre és una lectura obligada per als amants del còmic i per a tots aquells que busquen una història captivadora i plena de misteri.

Publicat per la prestigiosa editorial Alfaguara, aquesta edició en català permet als lectors gaudir de la història en la seva llengua materna. El llibre es presenta en un format atractiu, amb una maquetació curosa i un disseny que convida a endinsar-se en les pàgines i descobrir el secret que amaga el llibre misteriós.

Si vols endinsar-te en un món ple de misteris i aventures, «El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2)» és la lectura perfecta per a tu. No deixis escapar aquesta oportunitat d’acompanyar a La Cirera en la seva recerca de la veritat i descobrir el secret que amaga el llibre més enigmàtic de tots.

Más información sobre El Llibre Misteriós (Els Diaris De La Cirera 2) (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Infantil, Infantil 10 A 12 Años, Literatura 10 A 12 Años

Autor: Joris Chamblain

Editorial: Alfaguara

Publicado el año: 2018

Publicado en: Es

ISBN: 9788420487816

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 72

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo