El Castell De Lilla De Cabrera (Edición En Catalán)

El Castell De Lilla De Cabrera (Edición En Catalán)

Escrito por Angel Aparicio I Pasqual

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de El Castell De Lilla De Cabrera (Edición En Catalán)

El Castell De Lilla De Cabrera (Edición En Catalán)

Amb la Història del castell de Cabrera, l’investigador i especialista en arquitectura militar Àngel Aparicio dóna veu i expressió al castell de Cabrera, bella i muda estampa que fou un temps una fortalesa estratègica.

La història del castell, testimoni de tantes vicissituds, ens permet d’entendre uns fets clau de la història balear. Al llarg d’aquest estudi molt ben documentat, es ressegueixen i valoren els canvis experimentats per l’arquitectura de la fortalesa. Així mateix, en un treball paral·lel que es basa en els inventaris, s’estudien a fons les funcions de defensa i protecció del castell i es descriu la vida quotidiana dins l’aïllament extrem, amb aspectes com l’alimentació, la convivència, la vigilància, l’armament o els serveis sanitaris i espirituals.

El llibre «El Castell De Lilla De Cabrera» és una obra fascinant que ens transporta a una època passada plena de misteri i intriga. L’autor, Àngel Aparicio i Pasqual, ens guia a través d’un exhaustiu estudi que ens permet comprendre la importància i l’evolució d’aquesta fortalesa estratègica.

En aquest llibre, trobareu una combinació perfecta entre història i arquitectura militar. Els canvis experimentats per l’arquitectura de la fortalesa són analitzats i valorats de manera detallada, permetent-nos comprendre la seva transformació al llarg del temps.

El treball d’investigació no es limita únicament a l’arquitectura, sinó que també ens ofereix una visió completa de la vida quotidiana dins del castell. Des dels aspectes relacionats amb la defensa i la protecció, fins a detalls sobre l’alimentació, la convivència i fins i tot els serveis sanitaris i espirituals.

La lectura d’aquest llibre és una oportunitat única per conèixer i comprendre la història balear a través del prisma d’aquesta fortalesa. Un viatge fascinant que ens transporta a una època passada plena de secrets i emocions.

Publicat per la prestigiosa editorial Documenta Balear, «El Castell De Lilla De Cabrera» és una obra que no pots deixar de llegir si ets un apassionat de la història i l’arquitectura militar. Endinsa’t en els racons més recòndits d’aquest castell i descobreix els seus misteris i llegendes.

Más información sobre El Castell De Lilla De Cabrera (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Estudios Generales, Historia, Historia De España

Autor: Angel Aparicio I Pasqual

Editorial: Documenta Balear

Publicado el año: 2012

Publicado en: España

ISBN: 9788415432234

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 278

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo