Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán)

Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán)

Escrito por Elisenda Alberti

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán)

Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán) és un llibre fascinant escrit per Elisenda Alberti que et transportarà al món de les dones de Barcelona al llarg dels segles IV fins al XIX. Aquesta obra, publicada per la prestigiosa editorial Alberti, és un recull d’històries captivadores que et faran descobrir la vida de cinquanta dones que van omplir els mercats, les botigues, els tallers, els carrers i les cases d’aquesta ciutat vibrant.

En aquest llibre, trobaràs històries de dones fascinants com l’editora Eulàlia Ferrer, la bitlletaire estalviadora i la superdotada Juliana Morell, entre altres. També coneixeràs la llegenda de Santa Eulàlia i la valentia de la Francisca Trobada. A més, descobriràs les històries de les bugaderes d’Horta i de moltes altres dones extraordinàries.

Amb una prosa evocadora i detallada, Elisenda Alberti ens transporta a l’època passada de Barcelona i ens permet conèixer aquestes dones valentes i influents que van deixar una empremta en la història de la ciutat. Cada història està plena de detalls interessants que faran que et sentis part de l’experiència i et permetran comprendre la importància d’aquestes dones en la societat de l’època.

Amb Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán), tindràs l’oportunitat de conèixer i entendre millor el paper de les dones a la Barcelona del passat. Aquest llibre no només és una font d’informació històrica, sinó també una lectura enriquidora i emocionant que et mantindrà captivat fins a l’última pàgina.

No perdis l’oportunitat de submergir-te en aquesta apassionant obra i descobrir les increïbles històries de les dones que van marcar la història de Barcelona. Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán) és una lectura obligada per a tots els amants de la història, la cultura i les històries fascinants.

Más información sobre Dones De Barcelona: Histories I Llegendes Barcelonines Del Segle Iv Fins Al Xix (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Cataluña, Historia, Historia Local De España

Autor: Elisenda Alberti

Editorial: Alberti

Publicado el año: 2011

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788472460928

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 176

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo