Descobrint La Comarca De La Selva

Descobrint La Comarca De La Selva

Escrito por Tomas Marti

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Descobrint La Comarca De La Selva

Descobrint La Comarca De La Selva

Descobrint La Comarca De La Selva

Descobrint La Comarca De La Selva és una crònica fascinant de les excursions a dinou dels vint-i-sis pobles de la comarca de la Selva, realitzades entre els anys 2000 i 2012. Aquesta obra escrita per Tomas Marti i publicada per la prestigiosa editorial Gregal ens transporta a un viatge inoblidable a través d’aquesta pintoresca regió de Catalunya.

El llibre captura l’esperit i l’essència de la comarca de la Selva de manera magistral. Amb una prosa envolvent i detallada, Marti ens guia a través de cada poble, revelant els seus secrets més ben guardats i compartint anècdotes fascinants. Els lectors es veuran immersos en la riquesa cultural i històrica d’aquesta comarca, descobrint llocs únics i indrets màgics.

L’obra és fruit de les excursions organitzades pel Consell Consultiu de la Gent Gran, una iniciativa que permet als participants conèixer en profunditat aquests pobles encantadors. Marti, amb la seva passió per la comarca de la Selva i la seva habilitat per narrar, transmet a la perfecció l’emoció i l’entusiasme que es viu durant aquestes excursions.

Els lectors seran captivats per la descripció detallada dels paisatges naturals, els monuments històrics i les tradicions locals. Amb cada pàgina, Marti ens convida a explorar i descobrir la riquesa cultural d’aquesta comarca única.

Descobrint La Comarca De La Selva és una lectura obligada per a tots aquells amants de la natura, la història i la cultura. Aquest llibre és més que una guia turística, és una invitació a embarcar-se en un viatge d’exploració i descoberta. Si desitges conèixer en profunditat aquesta comarca encantadora, no pots deixar passar aquesta oportunitat.

Más información sobre Descobrint La Comarca De La Selva

image/svg+xml Género: Cataluña, Guías De España, Guías De Viaje

Autor: Tomas Marti

Editorial: Gregal

Publicado el año: 2016

ISBN: 9788494509155

Numero de paginas: 176

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo