Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán)

Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán)

Escrito por Jordi Sierra I Fabra

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán)

Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán), escrit per Jordi Sierra I Fabra i publicat per la editorial Cruilla, és una obra que ens transporta al món de la música, explorant temes com el fracàs i l’èxit, però també les relacions humanes i l’amor com a salvació.

La història se centra en Grace, una adolescent que és filla d’en Leo Calvert, una llegenda de la música que va morir fa cinc anys en circumstàncies estranyes. La protagonista no pot suportar els centenars de fans que es reuneixen cada cap de setmana a la tomba del seu pare. Tampoc entén per què la seva mare no vol publicar les darreres cançons que el seu pare va deixar escrites. Grace no vol que ningú sàpiga que ella és filla d’en Leo Calvert, i desitja viure aïllada del món cruel que va destruir el seu pare.

Tot i això, tot canvia quan Norman, que al principi sembla ser només un fan més, arriba al poble. L’arribada d’aquest personatge capgirarà completament la vida de Grace i posarà tot el que ella coneix en qüestió.

«Com Llàgrimes En La Pluja» ens convida a explorar temes profunds i complexos a través dels personatges i les seves experiències. L’autor, Jordi Sierra I Fabra, ens ofereix una narrativa emotiva i captivadora que manté al lector immers en la trama des de la primera pàgina fins a l’última.

Aquesta obra en català és una oportunitat per a tots aquells que gaudeixen de la literatura i volen explorar el món de la música i les seves repercussions en les vides dels personatges. Amb una trama intrigant i personatges ben desenvolupats, «Com Llàgrimes En La Pluja» és una lectura que no deixarà indiferent ningú.

Si ets un amant de la literatura i busques una obra que et transporti a altres mons i et faci reflexionar sobre temes universals, aquest llibre és per a tu. Endinsa’t en aquesta apassionant història i descobreix com el poder de l’amor i de la música pot canviar vides i superar els obstacles que se’ns presenten.

Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán) és una obra que no et deixarà indiferent, així que no dubtis a agafar-lo i descobrir tots els secrets que amaga entre les seves pàgines.

Más información sobre Com Llàgrimes En La Pluja (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Juvenil, Más De 13 Años, Temas Sociales

Autor: Jordi Sierra I Fabra

Editorial: Cruilla

Publicado el año: 2021

Publicado en: Es

ISBN: 9788466149136

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 192

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo