Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán)

Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán)

Escrito por Joan Ros

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán)

Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán) és un llibre de poemes escrit per Joan Ros i publicat per la Editorial Autografia. Aquesta obra és una mostra de la seva maduresa com a escriptor, ja que l’autor ha decidit explorar la seva faceta poètica en català, una assignatura pendent per a ell.

En aquest llibre, Ros ens convida a endinsar-nos en la tardor de la seva vida, com indica el seu títol. És evident que l’autor s’ha sentit molt còmode escrivint aquesta obra, ja que ha estat capaç de crear poemes plens d’emoció i sinceritat.

A través de les seves paraules, Ros ens transmet els seus sentiments més profunds. Hi trobarem poemes d’amor, que ens faran vibrar amb les seves melodies romàntiques. També hi ha poemes de tristesa, que ens commouran amb la seva melangia. Però l’autor no s’oblida de la realitat que l’envolta, i ens ofereix poemes de lluita, de denúncia i fins i tot de temàtica política.

A més, aquest llibre ens permetrà conèixer llocs estimats per l’autor, així com persones que han marcat la seva vida, tant en el bon sentit com en el dolent. A través d’aquests poemes, Ros ens obre les portes del seu cor, mostrant-nos les seves pors, els seus desitjos i les seves passions.

Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán) és una obra que captivarà els amants de la poesia, ja que Joan Ros ha aconseguit crear un recull de poemes que ens tocaran l’ànima. Amb la seva prosa poètica, l’autor ens convida a reflexionar sobre la vida, l’amor i les emocions que ens envolten.

Si busques una lectura que et faci sentir, que et commogui i que et transporti a un món de paraules plenes de significat, aquest llibre és per a tu. No deixis passar l’oportunitat de descobrir la bellesa de la poesia de Joan Ros en aquesta obra única.

Más información sobre Cent Poemes De Tardor (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Literatura En Catalán, Literatura En Otros Idiomas, Poesía En Catalán

Autor: Joan Ros

Editorial: Editorial Autografia

Publicado el año: 2022

ISBN: 9788419198778

Encuadernación: Tapa Blanda Con Solapas

Numero de paginas: 144

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo