Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D Aigua (Edición En Catalán)

Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D Aigua (Edición En Catalán)

Escrito por Joan De Deu Prats Pijoan

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D Aigua (Edición En Catalán)

Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D’Aigua (Edición En Catalán)

Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D’Aigua és un llibre fascinant que ens porta a descobrir les 50 cascades i salts d’aigua més impressionants de Catalunya. Escrit per Joan De Deu Prats Pijoan i publicat per la prestigiosa editorial Cossetania, aquesta segona edició ens ofereix una selecció de llocs màgics plens d’energia, històries i llegendes.

Les cascades són autèntics tresors que ens regalen la seva bellesa i espectacularitat. Aquestes meravelles de la natura han estat motors de molins i de la primera electricitat, però també són llocs on s’amaguen esperits de la natura, com les dones d’aigua. Aquest llibre ens presenta les cascades més interessants i assequibles de Catalunya, cada una amb la seva personalitat única.

Les cascades pirinenques, dels Ports, del Collsacabra, del Montsant i de la Garrotxa són només algunes de les comarques on les aigües canten amb força. És important destacar que el millor moment per gaudir plenament d’aquestes meravelles naturals és després de les pluges, especialment a la primavera i a la tardor, les nostres estacions humides.

Aquest llibre és una oportunitat per conèixer de primera mà l’entorn natural de Catalunya. Les excursions que s’hi proposen són variades i aptes per a tots els públics i excursionistes. Podreu descobrir indrets fascinants i impressionants que us connectaran amb la natura i us permetran experimentar tota la magnificència de les cascades i salts d’aigua.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D’Aigua és una obra imprescindible per als amants de la natura, els excursionistes i tots aquells que vulguin descobrir els racons més bells i misteriosos de Catalunya.

Más información sobre Catalunya: 50 Excursions A Cascades I Salts D Aigua (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Cataluña, Guías De España, Guías De Viaje

Autor: Joan De Deu Prats Pijoan

Editorial: Cossetania

Publicado el año: 2021

Publicado en: Es

ISBN: 9788413560175

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 122

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo