Barri Xino: Una Cronica De Postguerra (Edición En Catalán)

Barri Xino: Una Cronica De Postguerra (Edición En Catalán)

Escrito por Sebastia Sorribas I Roig

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Barri Xino: Una Cronica De Postguerra (Edición En Catalán)

El Barri Xino de Barcelona, situat al cor del Raval, va ser l’escenari d’una de les realitats socials més dramàtiques que ha viscut la ciutat. En els anys de la postguerra immediata, el Barri Xino va esdevenir l’escenari dels efectes que la guerra havia tingut al país: pobresa, prostitució, delinqüència, marginació social.

El llibre «Barri Xino: Una Crònica de Postguerra» escrit per Sebastià Sorribas I Roig, recentment traspassat, és una crònica viscuda de la vida quotidiana en aquest barri. Malgrat la cruesa de la realitat mostrada per l’autor, aquest també n’ofereix sovint l’altra cara de la moneda: la que mostra un barri popular, amb gent honrada que malda per sobreviure amb dignitat.

«Barri Xino» és una crònica fascinant, de fàcil lectura, imprescindible per conèixer l’ambient que respirava un dels indrets més emblemàtics de la capital catalana en aquells anys. L’autor d'»El Zoo d’en Pitus» s’endinsa en aquesta obra en la narrativa per a adults i ho fa a través d’una crònica que, sense voler ser un llibre d’història, té tot el rigor d’una obra basada tant en exigències personals com en el relat d’aquells que varen viure al Barri Xino els anys de la postguerra.

Si vols conèixer més sobre aquesta part de la història de Barcelona, no pots deixar de llegir «Barri Xino: Una Crònica de Postguerra». Descobreix les històries de vida, els somnis, les lluites i les esperances d’un barri que va ser testimoni d’una època convulsa. No et deixarà indiferent.

Más información sobre Barri Xino: Una Cronica De Postguerra (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Comunidades Autónomas, Historia, Historia Local De España

Autor: Sebastia Sorribas I Roig

Editorial: Base

Publicado el año: 2008

Publicado en: Barcelona

ISBN: 9788485031962

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 336

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo