Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

Escrito por Jordi Querol

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

Un llibre únic en 5 idiomes, concebut com a llibre de regal, amb les magnífiques il·lustracions d’en Jordi Querol que volen mostrar un retrat de Barcelona a través dels seus barris, a partir dels seus edificis més significatius que permetran al viatger ocasional redescobrir la ciutat amb una mirada profunda i encisadora. Jordi Querol arquitecte, dissenyador industrial, músic, escriptor, pintor, un home polifacètic que té l’urbanisme i l’arquitectura com a professió i la música i la pintura com les seves grans passions.

Amb «Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)», Jordi Querol ens convida a endinsar-nos en els carrers i racons de la ciutat de Barcelona de manera única. Amb les seves magnífiques il·lustracions, Querol captura la essència dels edificis més emblemàtics de la Ciutat Vella, permetent-nos redescobrir-los i apreciar-los d’una manera profunda i encisadora.

Com a arquitecte i dissenyador industrial, Querol té una visió única dels espais urbans i dels seus elements arquitectònics. A través de les seves il·lustracions, ens guia per un viatge visual per Barcelona, mostrant-nos els detalls i la bellesa de cada edifici. La seva passió per l’urbanisme i l’arquitectura es fa evident en cada pàgina d’aquest llibre.

No només és un llibre de regal per als amants de Barcelona, sinó que també és una oportunitat per als viatgers ocasional. Amb «Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)», podràs descobrir la ciutat amb una mirada nova i profundament enriquidora, apreciant els seus barris i edificis més icònics amb una nova perspectiva.

En resum, «Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)» és una obra única que combina l’art, l’arquitectura i la passió per la ciutat de Barcelona. Les il·lustracions de Jordi Querol ens transporten a un món fascinant, permetent-nos apreciar la riquesa arquitectònica de la Ciutat Vella d’una manera única i captivant. Sigui que siguis un resident de Barcelona o un visitant ocasional, aquest llibre et convidarà a explorar i redescobrir la bellesa d’aquesta ciutat.

Más información sobre Barcelona Ciutat Vella (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Ciudades Y Provincias, Historia, Historia Local De España

Autor: Jordi Querol

Editorial: Robinbook

Publicado el año: 2015

Publicado en: España

ISBN: 9788494250590

Encuadernación: Tapa Dura

Numero de paginas: 162

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo