Aforismes (Edición En Catalán)

Aforismes (Edición En Catalán)

Escrito por Joan Fuster

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Aforismes (Edición En Catalán)

Aforismes (Edició En Català) és una obra escrita per Joan Fuster i publicada per la prestigiosa editorial Bromera. Aquest llibre és una recopilació exhaustiva del millor de la producció fusteriana en forma d’aforismes, petites fantasies verbals que ens captiven encara avui en dia.

Els aforismes són un gènere literari arcaic que mai ha deixat de fascinar Joan Fuster. En aquesta obra, l’autor es plongeix en la seva pròpia producció per extreure’n els més destacats per la seva bellesa, originalitat, complexitat i diversitat ideològica.

Aquests aforismes, que us advertim que creen addicció, aborden tota mena de temes humans des d’una perspectiva sincera i, alhora, provocadora i divertida. Les seves paraules són com càpsules de doctrina que ens conviden a reflexionar i ens transporten a un món de pensament profund i captivador.

L’obra Aforismes (Edició En Català) és una lectura imprescindible per a tots aquells que busquen una experiència literària enriquidora i estimulant. Joan Fuster, amb la seva habilitat per capturar la complexitat de la vida i expressar-la de manera concisa i impactant, ens regala una col·lecció de perles literàries que ens mantindran immersos en la seva lectura fins a l’última pàgina.

No deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’aquesta obra mestra de la literatura catalana. Aprofiteu aquests aforismes per reflexionar, riure i deixar-vos captivar per la màgia de les paraules de Joan Fuster.

Más información sobre Aforismes (Edición En Catalán)

image/svg+xml Género: Clásicos, Literatura, Narrativa Española Hasta El Siglo Xviii

Autor: Joan Fuster

Editorial: Bromera

Publicado el año: 2000

Publicado en: Es

ISBN: 9788476605554

Encuadernación: Tapa Blanda

Numero de paginas: 256

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo